ENS@CUHK Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

O camp 食宵 + 補營事宜

5 posters

向下

O camp 食宵 + 補營事宜 Empty O camp 食宵 + 補營事宜

發表  hyll 周日 7月 19, 2009 7:00 pm

今年O camp gei 食宵會0係Day 3 12/8 (WED)
當晚六點鐘至八點鐘成個LSC O camp 會有campfire 同選花草0既環節0係烽火台舉行
我地而家book 左火炭間德記
但時間尚未confirm (一定係九點打後)
因為我地大組有可能0係campfire之後再加d 活動先去食宵

唔知有無各位老鬼有興趣食宵呢??

另外,
唔知各位組爸媽知唔知補營0既事
(其實全民大會係有講架! 不過好似唔係好多人到=.=)

如果今年正營期間天文台話會0係未來4+小時掛八號或更高風球的話
(講緊朝早八點至夜晚九點(好似係)期間, 深夜當然照留低)
咁就要立刻撤營(唔執野即走)
0係第二日天氣OK番0既時候先番黎執番留0係宿舍0既野

有別於以往, 今年就會有補營
而補營就會0係 19-21/8 (WED- FRI)
到時就會補番撤營無玩到0既活動

sorry 好似咁遲先提呢樣野
仲要講到有啲唔肯定
詳細清楚0既guidelines 0係0岩0岩呢個禮拜開完gei 輔聯會之後其實應該已經有
不過因為我係收唔到輔聯email gei =.= 所以... very sorry
我會儘快同就快0係馬交回歸gei 朱先生將關於撤營事宜0既details 話比大家知
請密切留意email 同 forum

我知我同朱生呢兩個行政部今年對內都做得唔夠好
單單講同組爸媽0既linking 同 我地大組入面三個部gei linking 都做得唔夠
不過希望大家體諒今年係一個新0既Ocamp
新 Ocamp structure 之下我地除左要照顧大組之外仲有好多額外的workload
難免有點手忙腳亂
唉~ 我都唔知講緊D乜
總之
做得唔好的地方
希望大家多多見諒 pale

另外
作為OC precamp 都唔0係度
sorry.......

hyll
Admin

文章數 : 6
注冊日期 : 2009-01-17

回頂端 向下

O camp 食宵 + 補營事宜 Empty 回復: O camp 食宵 + 補營事宜

發表  Jeff 周三 7月 22, 2009 2:14 am

收到, 有興趣食宵!

P.S. 唔好成日覺得自己做得唔好
當你有呢啲想法的時候, 證明你好重視自己的表現, 咁樣已經好好.
唔經唔覺到咗七月尾啦~
好快就OCAMP啦...你哋各位要加油!
盡咗力IS OK!

Jeff

文章數 : 35
注冊日期 : 2008-08-15

回頂端 向下

O camp 食宵 + 補營事宜 Empty 回復: O camp 食宵 + 補營事宜

發表  pkpkchiu 周五 7月 24, 2009 4:48 am

你想多d linkage ?
唔通你想X chickee ?!?!

其實唔使sorry la(雖然chickee真係好搶手),
不過其實肯企出黎已經好好的了, 我地要同你地講多謝就真啦

同埋我地都知今年係煩d ga la, 放心啦, 我地一定會就曬你地ga la傻豬, 唔使咁擔心,

pkpkchiu

文章數 : 101
注冊日期 : 2008-07-30

回頂端 向下

發表  Chickee 周五 7月 24, 2009 1:31 pm

pkchiu係唔係都要拉我落水架喎...都唔知發生咩事~

你地oc要加油ar~~~知道你地好辛苦~~~我地組爸媽一定撐你地~~~放心=)

Chickee

文章數 : 48

回頂端 向下

發表  生 周六 7月 25, 2009 12:00 am

超,Chickee咁受歡迎,梗係多人想link 下la ,你狠唔到ga la!!

文章數 : 5

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章