ENS@CUHK Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

冬營完滿結束了 ^.^

4 posters

向下

冬營完滿結束了 ^.^ Empty 冬營完滿結束了 ^.^

發表  陳家希 周四 1月 01, 2009 5:08 pm

我見大家都未得閒為冬營開post, 就容我任性地代表大家開一個.
今個冬營, 真係有開心有唔開心.
先同各位say 個sorry, 因為時間問題, 冇可能就到所有人, 見今次老鬼未能參與, 都幾無奈.
我自己對冬營的內容要要好高. 因為我答應過大家會好玩, 如果各位對冬營失望, i am sorry ><

今次冬營目的是大家yr 可以玩得忘型, 和ens 的人更熟.
開心的是, 我眼見成功了.
和大家飲酒, 真是太開心.
唔講咁多, 大家點睇?

陳家希

文章數 : 14
注冊日期 : 2008-07-30

回頂端 向下

冬營完滿結束了 ^.^ Empty 回復: 冬營完滿結束了 ^.^

發表  Jeff 周五 1月 02, 2009 1:34 am

仲記得阿瓜O係DAY 1所講
今次呢個CAMP, 黎既都係相熟既ENS人
所以一定會玩得開心

果然, 真係玩得好開心, 比我預期中更開心.
好多謝綠凝兵莊員, 多謝你地既大膽嘗試
畢竟呢個應該係有史以來第一次冬營...

亦多謝新莊其中一part遊戲
希望你地成莊後可以繼續努力啦 =)

BTW, 祝大家新年快樂 =)
黎緊ens活動再一齊玩過...XDDD

Jeff

文章數 : 35
注冊日期 : 2008-08-15

回頂端 向下

冬營完滿結束了 ^.^ Empty 回復: 冬營完滿結束了 ^.^

發表  angusmak 周日 1月 04, 2009 12:44 am

我自覺今次係一個好難忘的系莊活動
全程我都係感到開心, 全程我都可以投入其中
同你地一班ens的好朋友, 好同學一齊, 我覺得好開心

每一個環節都係快樂, 每一個環節都係難忘
直到現在, 一切回憶都係快樂的~
得到的一切快樂, 都是來自一班我所喜歡的好朋友, 好戰友~

我只可以講, 呢個冬營, 為我人生中的其中一年劃上了完美句號!

感謝主比我認識到你地~

angusmak

文章數 : 55

回頂端 向下

發表  知德 周四 1月 08, 2009 11:06 pm

今次冬營我覺得幾好玩,見到大家相處都幾融洽,自己都好開心。
我覺得這個聖誕假期過得充實又愉快。感謝所有的你們~ Very Happy
最難得是有機會同大家玩到好夜、又一齊訓,相信這些機會並不會太多。
希望大家還有機會再玩啦!

知德

文章數 : 7
注冊日期 : 2008-08-24

回頂端 向下

發表  angusmak 周六 1月 10, 2009 11:19 pm

死知德...夜晚你只係一齊訓咯...又話一齊玩....

angusmak

文章數 : 55

回頂端 向下

發表  知德 周日 1月 11, 2009 12:00 am

你先死呀,同你玩左咁多日仲未夠咩!
玩夠喇!

知德

文章數 : 7
注冊日期 : 2008-08-24

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章