ENS@CUHK Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"萬眾期待、全城矚目"之ENS UC聚

5 posters

向下

"萬眾期待、全城矚目"之ENS UC聚 Empty "萬眾期待、全城矚目"之ENS UC聚

發表  艾迪 周三 10月 22, 2008 10:40 pm

各位ENS UC人:
一個屬於我地自己既第一個活動終於出爐啦 ~~~ UC聚活動鋼定為下星期二晚(28/10)於沙角打邊爐,現在我任命yr 1Eric為ENS yr 1 UC班代,yr 2阿瓜為ENS yr 2 UC班代,而yr 3就我自己做返啦,哈哈 ~
如果大家有乜異議或意見請立即搵張紙出黎寫低佢,之後將張紙扔去垃圾筒就得架啦 =]
集合時間就係下星期二晚(28/10)下午六點半大學火車站啦 ~ 大家有乜問題就請搵返自己yr個UC班代啦 =] (亦都可以搵我 =] )
Eddie字

艾迪

文章數 : 7
注冊日期 : 2008-09-05

回頂端 向下

"萬眾期待、全城矚目"之ENS UC聚 Empty 回復: "萬眾期待、全城矚目"之ENS UC聚

發表  pkpkchiu 周三 10月 22, 2008 11:00 pm

good wor !
thx eddie !

pkpkchiu

文章數 : 101
注冊日期 : 2008-07-30

回頂端 向下

"萬眾期待、全城矚目"之ENS UC聚 Empty 回復: "萬眾期待、全城矚目"之ENS UC聚

發表  Jeff 周四 10月 23, 2008 12:29 am

Thanks Eddie!

Jeff

文章數 : 35
注冊日期 : 2008-08-15

回頂端 向下

發表  艾迪 周四 10月 23, 2008 1:30 am

唔駛多謝 ~
最緊要出席 =]

艾迪

回頂端 向下

發表  bugyeung 周日 10月 26, 2008 10:13 pm

好野~~

bugyeung

文章數 : 30

回頂端 向下

發表  艾迪 周三 10月 29, 2008 10:20 pm

我會記住你地架yr 2 .\/.
你地一個人都唔俾面黎UC聚 !!!

艾迪

回頂端 向下

發表  pkpkchiu 周三 10月 29, 2008 10:48 pm

係囉, 真係衰 !
chickee , 阿瓜, 你地咁做係錯ga !

ai ... 而家d year 2 ... 真係影衰我 !

pkpkchiu

文章數 : 101

回頂端 向下

發表  Chickee 周三 10月 29, 2008 10:57 pm

你自己唔係yr2咩~~~自己影衰自己xddd

Chickee

文章數 : 48

回頂端 向下

發表  Jeff 周三 10月 29, 2008 11:43 pm

昨晚好開心
多謝發起人EDDIE同埋所有參加既同學XD

如果YEAR 2黎埋就更好啦
不過我諗你地近排應該都好忙...

希望遲D冇咁忙
我地又有另一個齊人的UC聚啦!=")

Jeff

文章數 : 35

回頂端 向下

發表  Chickee 周四 10月 30, 2008 1:29 am

下次冇咁忙一定黎呀~~~~~哩個禮拜比5份reports,2份assignments, 1個presentation搞到傻左@@@@

Chickee

文章數 : 48

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章