ENS@CUHK Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Wa! 系莊重量級活動, 冬營 !!!

4 posters

向下

Wa! 系莊重量級活動, 冬營 !!! Empty Wa! 系莊重量級活動, 冬營 !!!

發表  陳家希 周六 9月 27, 2008 2:21 am

萬眾期待, 系莊將破處舉辦冬營呢個重量級活動!!
Ocamp 意猶未盡? 未去過Ocamp ?

哈! 今次冬營將會滿足你!!

日期:2008年12月29-31日 ( 三日兩夜)
地點:曹公潭戶外康樂中心
對象:ENS Yr 1-3

收費:$200 (嘩! 去三日兩夜點解可以咁平? 因為系莊愛你囉, 傻豬)
[今次冬營一切費用, 已經包括bbq 同營內的膳食,零食等]

活動 : 1) 開開心心bbq : 會於第一日( 29/12 ) 晚上舉行, 可同老鬼一同玩樂. 人生如此, 真係開心!
2) 營地活動 : 時間, 內容待定 ( 由於冬營會以輕鬆為主, 活動會比較少, 大家可以以渡假心情玩樂)
3) 自由時間 : 時間, 內容待定
營內設施包括 : 體育館(羽毛球、乒乓球活動)、壁球室、舞蹈室、桌球室、卡拉OK室 等.............

e ! e ! e ! 未得住! 老鬼點算先?
大家可以放心, 系莊一樣咁愛你地ka!
為了照顧日理萬機的老鬼, 我地特別book 左一個黃昏營, 等老鬼可以一路揾食一路同ens 人玩個痛快!
日期:2008年12月29日(星期1)
地點:曹公潭戶外康樂中心
對象:ENS 老鬼
收費:$70

報名方法
yr1-3: 我地將會在下星期洗班同收錢, (由於營地要求我地十月要交錢, 所以下星期務必要收要大家的費用, 敬請體諒)
老鬼: 請大家留意自己的email, 大家將收到有關黃昏營的資料, 了解後大家可以在這版留言報名, 收錢方面, 我地會再行通知

今次會係系莊今年最後的活動, 我地一定會全力出撃!!!
雖然我地冇前人的經驗, 不過我可以保證冬營一定會令大家好開心 ! 冬營將會係最成功的活動! 你有理由唔去ma?

如有問題可聯絡阿瓜/ me

陳家希

文章數 : 14
注冊日期 : 2008-07-30

回頂端 向下

Wa! 系莊重量級活動, 冬營 !!! Empty 回復: Wa! 系莊重量級活動, 冬營 !!!

發表  angusmak 周六 9月 27, 2008 1:41 pm

嘩~~好似好正咁喎
推一推先~
不去不是人啦!

邊個叫me?

angusmak

文章數 : 55

回頂端 向下

Wa! 系莊重量級活動, 冬營 !!! Empty 回復: Wa! 系莊重量級活動, 冬營 !!!

發表  陳家希 周一 9月 29, 2008 2:07 am

me 就係我

陳家希

文章數 : 14

回頂端 向下

發表  pkpkchiu 周三 10月 01, 2008 8:41 pm

真係好正囉 ~
就算無預備節目, 自己一班人去玩都玩到癲啦 !

pkpkchiu

文章數 : 101

回頂端 向下

發表  Leo 周四 10月 30, 2008 12:30 pm

講真, 地點遠又要星期一夜晚搞 (星期二要番工... 都唔体諒下d老鬼...)
$70又只係齋燒野食都幾貴, 我地老鬼自己約日去燒野食好過啦

唔係潑你冷水, 我相信冇咩老鬼會參加

Leo

文章數 : 7
注冊日期 : 2008-08-19
年齡 : 37

http://www.xanga.com/iamleoluk

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章