ENS@CUHK Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

呢度有邊個想去disney 黑色世界嫁??

+3
winnie
eva
TOMMYSHUN
7 posters

向下

呢度有邊個想去disney 黑色世界嫁?? Empty 呢度有邊個想去disney 黑色世界嫁??

發表  TOMMYSHUN 周五 9月 19, 2008 12:02 am

宜家想睇下有冇人想去呢個活動.......至少6-7個人宜家有興趣.......

大約係10月的星期5,6去.......用夜間票....時間係1800-2300

夜間票-$198每一個人....

個時間仲可以宜家商量商量!

有意去就留低commet...or add 我 hkmah2o@hotmail.com!

迪迪尼網址:http://park.hongkongdisneyland.com/hkdl/html/halloween2008/zh_HK/index.html

TOMMYSHUN 在 周五 9月 19, 2008 2:12 pm 作了第 1 次修改

TOMMYSHUN

文章數 : 20
注冊日期 : 2008-09-10

回頂端 向下

呢度有邊個想去disney 黑色世界嫁?? Empty 回復: 呢度有邊個想去disney 黑色世界嫁??

發表  eva 周五 9月 19, 2008 2:04 pm

re-ed~!

eva

文章數 : 13
注冊日期 : 2008-09-04

回頂端 向下

呢度有邊個想去disney 黑色世界嫁?? Empty 回復: 呢度有邊個想去disney 黑色世界嫁??

發表  winnie 周五 9月 19, 2008 2:06 pm

係朋友就re下啦

winnie

文章數 : 18
注冊日期 : 2008-09-05

回頂端 向下

發表  henrychu 周五 9月 19, 2008 2:54 pm

cheers cheers lets go!!

henrychu

文章數 : 7
注冊日期 : 2008-09-19

回頂端 向下

發表  Eric 周五 9月 19, 2008 7:45 pm

梗係去啦,話去個d唔好放飛機-皿-

Eric

文章數 : 2
注冊日期 : 2008-09-13

回頂端 向下

發表  Tabris 周五 9月 19, 2008 11:47 pm

你10月去,一最好買貴飛 (有fast pass )wo~

以免排隊排餐死

Tabris

文章數 : 21
注冊日期 : 2008-08-07

回頂端 向下

發表  TOMMYSHUN 周六 9月 20, 2008 1:14 am

Tabris 寫到:你10月去,一最好買貴飛 (有fast pass )wo~

以免排隊排餐死

好似淨係得夜間票同一日票....冇fast pass!

TOMMYSHUN

文章數 : 20
注冊日期 : 2008-09-10

回頂端 向下

發表  陳家希 周一 9月 29, 2008 2:11 am

我去左了, 可以放心, 唔洗排好耐的.

都幾驚, 不過未夠ocean park. 都值得一試~~

陳家希

文章數 : 14
注冊日期 : 2008-07-30

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章