ENS@CUHK Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

(畢業生注意)工作空缺

4 posters

向下

(畢業生注意)工作空缺 Empty (畢業生注意)工作空缺

發表  Nill 周三 1月 19, 2011 10:29 pm

我是零八年的畢業生Nill
現時在AECOM Asia下的環境顧問公司做環評的工作
現時公司有全職空缺,職位為助理環境顧問
由於空缺正式確定到正式啟動招聘程序中間有段長時間
而現在十分缺人
所以缺人那位Senior問我有沒有學弟學妹推薦

以下為空缺資料:
公司名稱:AECOM Asia Company Limited
職位:助理環境顧問
職務:項目管理,項目主要為環評 (這是離職同事的現時職務)
上班地點:沙田新城市中央廣場
技能:MS Word, Excel, Powerpoint 07是基本要求,英語正常,能寫報告是必要,懂AutoCAD、Microstation或有相關經驗者更佳
其他:應該不用出field,但有時要見客。
就職時間:越快越好(所以year 3的不用想了)

有意者請電郵給我
unknown109hk@yahoo.com.hk

P.S.PK超快來証明我不是求職騙徒啊!!!

Nill

文章數 : 8
注冊日期 : 2008-08-05

回頂端 向下

(畢業生注意)工作空缺 Empty 回復: (畢業生注意)工作空缺

發表  gy 周四 1月 27, 2011 4:27 pm

而家仲有無人未搵到工呀

gy

文章數 : 40
注冊日期 : 2008-07-30

回頂端 向下

(畢業生注意)工作空缺 Empty 回復: (畢業生注意)工作空缺

發表  Leo 周四 1月 27, 2011 5:03 pm

都唔知有冇人會上黎睇

Leo

文章數 : 7
注冊日期 : 2008-08-19
年齡 : 37

http://www.xanga.com/iamleoluk

回頂端 向下

發表  gy 周五 1月 28, 2011 9:58 pm

你講得o岩 應該都唔會有架啦 =.=
Nill 我介紹左個朋友去搵你 佢叫Zoie

gy

回頂端 向下

發表  阿源 周日 1月 30, 2011 9:03 pm

有睇嫁!!!我地大綠木會谷返少少人氣嫁啦 Very Happy

阿源

文章數 : 7
注冊日期 : 2011-01-27

回頂端 向下

發表  Nill 周日 3月 06, 2011 12:44 pm

那個空缺似乎能快開始面試了
大家加油

Nill

回頂端 向下

發表  gy 周三 3月 16, 2011 11:39 pm

我個fd話佢in都無得in喎
係咪因為佢唔適合呀?

gy

回頂端 向下

發表  Nill 周日 9月 11, 2011 8:31 pm

gy 寫到:我個fd話佢in都無得in喎
係咪因為佢唔適合呀?

很久沒上來了
據我了解是請了一個以前做過intern的

Nill

回頂端 向下

發表  Nill 周日 9月 11, 2011 8:33 pm

話說管理員可以把這帖刪了,因為招聘完了。

Nill

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章