ENS@CUHK Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

今日春茗真係好正

5 posters

向下

今日春茗真係好正 Empty 今日春茗真係好正

發表  gy 周五 2月 06, 2009 10:53 pm

氣氛超好 真係辛苦晒系莊
yr2 d 裝扮勁正
ens 萬歲

gy

文章數 : 40
注冊日期 : 2008-07-30

回頂端 向下

今日春茗真係好正 Empty 回復: 今日春茗真係好正

發表  Jeff 周六 2月 07, 2009 12:49 am

嗯...今晚真係玩得好開心!
辛苦晒咁多位莊員啦=)
坦白講, 之前見你地遲遲都唔洗班係有D不滿(希望你地可以改善一下...no offence Very Happy )
但見你地咁俾心機做, 今晚又玩得咁開心, 即刻"gur"晒...XDD

繼續努力! Very Happy

Jeff 在 周六 2月 07, 2009 12:51 am 作了第 1 次修改

Jeff

文章數 : 35
注冊日期 : 2008-08-15

回頂端 向下

發表  Kinder 周六 2月 07, 2009 12:50 am

gy你dem環境科學beat都好正
你有無試過係唔走音咁dem到個beat?

btw, 今晚好正~~
辛苦哂系莊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>3< 好抵鍚呀你地!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kinder

文章數 : 18
注冊日期 : 2008-09-09

回頂端 向下

發表  winnie 周六 2月 07, 2009 1:33 am

都係有賴各位g的支持我地的活動才會成功 cheers
你地玩得開心玩得高興就好la

gy伯伯:我地會繼續努力。。。
Jeff:我地下次會改善ga la 多謝你的提點
kinder:多謝你地現場ge反應呀! 我見你好似影左好多相咁喎,send返d有我靚樣ge比我睇下啦~~~ What a Face

winnie

注冊日期 : 2008-09-05

回頂端 向下

發表  winnie 周六 2月 07, 2009 1:34 am

大家下次要繼續支持系莊呀 Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool

winnie

注冊日期 : 2008-09-05

回頂端 向下

發表  gy 周日 2月 08, 2009 1:39 am

Kinder 寫到:gy你dem環境科學beat都好正
你有無試過係唔走音咁dem到個beat?

我一向dem beat都唔走音
不過由於dem 得多 所以走音既功力已經練到收發自如既地步

gy

回頂端 向下

發表  Martin 周日 2月 08, 2009 3:17 pm

Thanks Jeff & Kinder~

gy可以將走音功力傳授俾Henry嗎? Laughing

Martin

文章數 : 17
注冊日期 : 2008-09-10

回頂端 向下

發表  gy 周二 2月 10, 2009 12:00 am

Martin 寫到:Thanks Jeff & Kinder~

gy可以將走音功力傳授俾Henry嗎? Laughing

佢肯交學費既 我唔介意教

gy

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章